Ben je benieuwd hoeveel het kost om je door mij te laten coachen? Kijk hieronder voor de kosten van mijn verschillende diensten.

Individueel Leefstijl Coaching Traject

Bij een individueel traject maken we eerst kennis (telefonisch of via beeldbellen) en dit bied ik gratis aan. Het is belangrijk dat we beiden kunnen ontdekken of we het met elkaar zien zitten. Willen we allebei door dan volgt er een uitgebreid intakegesprek van één à anderhalf uur (à 75 euro per uur). Na de intake krijg je van mij een voorstel op maat voor het Coaching Traject met daarin het aantal sessies, de kosten en de geformuleerde doelen.

Een gemiddeld traject bestaat uit 6 sessies van een uur. Mijn tarief is 75 euro/uur en vrijgesteld van BTW. Een gesprek kan tot 24 uur voor aanvang kosteloos worden afgezegd of verplaatst. Als een afspraak niet wordt nagekomen, breng ik mijn gereserveerde tijd in rekening.

Individuele leefstijl coaching wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekeraars. Je kunt wel je werkgever, leidinggevende of personeelszaken vragen wat deze bijdraagt aan je gezondheid. Vaak wordt er per medewerker een opleidingsbudget gereserveerd. Leefstijl Coaching draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling en welbevinden. En past vanuit goed werkgeverschap om jou duurzaam gezond inzetbaar te houden. Is deze situatie op jou van toepassing, dan betaal jij de rekening rechtstreeks aan de Cydonia Leefstijl Coaching en declareer je de rekening zelf bij je werkgever.

Gecombineerde Leefstijl Interventie

Een Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) is een tweejarig groepstraject onder begeleiding van een Leefstijlcoach, Diëtist en Fysiotherapeut. Dit traject wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Ook je eigen risico wordt niet aangesproken. Je kunt hiervoor worden doorverwezen door je huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist als je (ernstig) overgewicht hebt.

Voedingsadvies voor Duursporters

Bij een persoonlijk voedingsadvies voor jouw sportieve uitdaging beginnen we met een gratis kennismaking (telefonisch of via beeldbellen) om samen te ontdekken wat ik voor je kan betekenen. Gaan we verder, dan volgt er een intakegesprek van één uur waarin we uitgebreid bespreken hoe jouw huidige situatie eruit ziet en waar je ondersteuning zoekt. Hoe ziet je trainingsschema eruit, wat doe je nu qua voeding, wat wil je verbeteren? Na de intake stuur ik je een voorstel op maat met daarin het aantal consulten en de kosten voor het advies.

De kosten zijn afhankelijk van je vraag en de ondersteuning die je zoekt. Mijn tarief is 75 euro/uur en vrijgesteld van BTW. Een gesprek kan tot 24 uur voor aanvang kosteloos worden afgezegd of verplaatst. Als een afspraak niet wordt nagekomen, breng ik mijn gereserveerde tijd in rekening.

Locatie

De afspraken kunnen plaats vinden via beeldbellen of door elkaar fysiek te ontmoeten.

Voor Individuele Leefstijl Coaching doe ik fysieke afspraken wandelend, bij jou thuis, op jouw werk of op een externe locatie die ik kan huren.

Voor Voedingsadvies voor Duursporters doe ik fysieke afspraken bij jou thuis of op een externe locatie.

De eventuele externe locatie-kosten zijn niet inbegrepen en worden vooraf met jou afgestemd.